Temmuz 22, 2024

Manavgat Son Haber

Türkiye'den ve dünyadan siyaset, iş dünyası, yaşam tarzı, spor ve daha pek çok konuda son haberler

SpaceX, Mürettebat-7 astronotlarını 25 Ağustos’ta şafak vaktinden önce NASA adına Uluslararası Uzay İstasyonuna gönderecek. İşte ücretsiz olarak çevrimiçi izlemenin yolu.

SpaceX, Mürettebat-7 astronotlarını 25 Ağustos’ta şafak vaktinden önce NASA adına Uluslararası Uzay İstasyonuna gönderecek.  İşte ücretsiz olarak çevrimiçi izlemenin yolu.

Uzaydaki ikinci İranlı Amerikalı, 25 Ağustos Cuma günü fırlatılmaya hazırlanan tam uluslararası ekibe katılacak.

SpaceX Crew-7 misyonu en geç Uluslararası Uzay İstasyonu’na fırlatılacak 25 Ağustos Cuma günü saat sabah 3:50 EDT (0750 GMT) Ve yapabilirsin Burada canlı izle Space.com’da, NASA TV’den canlı yayın aracılığıyla. Yayın başlayacak Perşembe (24 Ağustos) Saat 23:45 EST (25 Ağustos Cuma 0345 GMT).