Haziran 13, 2024

Manavgat Son Haber

Türkiye'den ve dünyadan siyaset, iş dünyası, yaşam tarzı, spor ve daha pek çok konuda son haberler

SpaceX, 28 Mayıs’ta Florida’dan 23 Starlink uydusunu fırlatacak

SpaceX, 28 Mayıs’ta Florida’dan 23 Starlink uydusunu fırlatacak

SpaceX, Starlink internet uydularının bir başka grubunu 28 Mayıs Salı sabahı Florida’dan fırlattı.

Bir Falcon 9 roketi, Salı günü saat 10:24 EDT’de (1424 GMT) 7:30 EDT’den (1130 GMT) başlayan dört saatlik bir süre içinde Cape Canaveral Uzay Kuvvetleri İstasyonundan 23 Starlink uzay aracını fırlattı.

READ  Kütle ve hacim ölçümlerindeki farkın hikayesi